du spørger bare.

Du behøver ikke at have besluttet dig endnu, og det gør heller ikke noget, hvis du ikke rigtig ved, hvad du har brug for. Det koster ikke noget at spørge.

Skal vi ses?

vi er lige her.

Har du brug for et personligt møde?
Vi kan mødes på Skype eller helt virkeligt i København.

Good World Web
Frederiksborggade 20B
1360 København K

Q & A

spørgsmål & svar.

Hvor lang tid, det tager at lave din nye hjemmeside, afhænger af flere ting. Det afhænger bl.a. af, hvor godt forberedt, du er. Ved du, hvad du vil have? Har du billeder og tekster? Derudover afhænger det også af størrelse og kompleksitet. En stor side tager typisk lidt længere tid. Og af, hvor travlt vi har. Og hvor travlt du har. En visitkortside bør dog ikke tage mere end en uge. Når du henvender dig til os, tager vi en snak om dine behov og forventninger, og så giver vi dig et bud på, hvornår siden kan være færdig.   

Du betaler 50% af prisen, når du bestiller. Den anden halvdel betales, når vi leverer din færdige hjemmeside. Altså, når du er tilfreds.

Du kan få ændret mange ting undervejs, men når vi har leveret den færdige side, er vi færdige. Hvis du vil have ændret eller tilføjet elementer eller funktioner senere, kan vi gøre det imod betaling.

Vi holder dig opdateret undervejs, så du ved og kan se, hvad vi laver. Sammen med dig bliver vi enige om, hvordan din hjemmeside skal se ud, og hvad den skal kunne. Vi laver en skriftlig liste over krav og funktioner. I de indledende faser designer vi, indtil du er tilfreds. Først, når du har godkendt designet, ligger det fast. På den måde er vi sikre på, at du bliver glad for din nye hjemmeside.   

send en besked.

Spørgsmål forpligter ikke. Skriv til os og fortæl os, hvad du tænker.
Hos os er gode råd gratis, og vi svarer hurtigt.