alle de ting, vi kan.

Det, de fleste har brug for, kan vi levere. Og vi gør det smukt, godt og grundigt. Har du brug for noget andet, så spørger du bare.

Design

unikt design

Din hjemmeside designes til dig. Du får en unik side, der skiller sig ud fra de andre på markedet. Vi designer i udgangspunktet, indtil du er tilfreds.

Det endelige design vil ofte afhænge af, hvilket billedmateriale, du har til rådighed. Men bare rolig, vi kan også hjælpe dig med at finde gode billeder.

diego-ph-fIq0tET6llw-unsplash
georgie-cobbs-muOHbrFGEQY-unsplash

WordPress

det bedste cms

WordPress er det mest solide og brugervenlige CMS på markedet. Mere end hver tredje hjemmeside drives nu af WordPress – heraf 38% af de 10.000 mest besøgte hjemmesider i verden.

En stor fordel ved WordPress er, at det er let at betjene. Du får en hjemmeside, som du selv kan redigere og vedligeholde. Ønsker du en løsning, hvor du aldrig selv skal løfte en finger, så har vi også det.

Din Frihed

den rigtige pris

Hvis du repræsenterer en stor virksomhed, som har brug for en banebrydende og teknisk avanceret hjemmeside, så skal du ikke vælge os. Det er ikke det, vi laver. Men det er heller ikke det, de fleste har brug for.

De fleste private og små og mellemstore virksomheder har brug for en velfungerende og visuelt attraktiv hjemmeside, som er pålidelig, let at betjene og til at betale. Det er det, Good World Web laver.

hands-in-front-of-white-and-black-background-3541916
keila-hotzel-lFmuWU0tv4M-unsplash

Vores Services

alle services.

Gode tekster er alfa og omega, hvis du vil findes af Google. Hvis du ikke selv er god til at skrive, så kan vi hjælpe. Med en journalistuddannelse i baggagen kan vi skrive tekster, der både er SEO-venlige og engagerende at læse. Tekstforfatning er en ekstra ydelse, hvor prisen afhænger af antallet og længden af teksterne. Hvis du i forvejen har tekstmateriale, som bare skal rettes til eller korrekturlæses, koster det mindre, end hvis teksterne skal skrives fra bunden.

Stave- og kommafejl er uprofessionelle. Det er meget muligt, at du ikke selv går så meget op i det, men det er sandsynligt, at nogle af de besøgende på din hjemmeside gør. For nogle mennesker vil tekster med masser af fejl være nok til, at de forlader din hjemmeside. De føler instinktivt, at du eller din forretning ikke er professionelle. Vi kan hjælpe med at korrekturlæse dine tekster, så du fremstår fra din bedste side.

Det er ikke ligegyldigt, hvor du har dit webhotel. Hosting kommer i mange forskellige kvaliteter, hvor de billigste løsninger typisk også er de dårligste.

Kvaliteten af din hosting kan have stor indflydelse på din sides hastighed, især hvis det er en stor side med meget og tungt indhold. En god hostingudbyder kan beskytte dig imod hackerangreb, og de kan lave regelmæssige backups af din side, så du ikke risikerer at miste den, hvis noget går galt. 

Good World Web tilbyder hosting i to kvaliteter: Super og Ultimativ. Super Hosting passer godt til de fleste, mindre sider. Høj sikkerhed, god hastighed og regelmæssige backups. Ultimativ Hosting er for de særligt kvalitetsbevidste og til større sider, det kan f.eks. være webshops. Her får du lynhurtig hosting, udvidet sikkerhed og et dagligt backup af din side.     

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

En flot hjemmeside kræver næsten altid flotte billeder. Alternativet til billeder er illustrationer eller grafik, men det koster typisk dyrt. Det aller bedste er at have sine egne professionelle fotos, men hvis du ikke har det og ikke ønsker at hyre en fotograf, så kan vi hjælpe dig med at finde gode stock photos til din hjemmeside. Rigtig mange hjemmesider benytter sig af stock photos, og, afhængig af, hvilken type virksomhed, du repræsenterer, kan det fungere rigtig godt. Mange stock photos er gratis og ofte udmærkede til formålet, men nogle af de bedste koster naturligvis penge. Det er dog stadig langt billigere end at hyre en fotograf. Igen afhænger det helt af dit specifikke behov.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

lad os gøre det.

Skal vi lave din nye hjemmeside? Er du i tvivl om det praktiske eller om prisen?
Du er altid velkommen til at kontakte os og stille spørgsmål. Det er helt uforpligtende.